وبلاگicon
ساری فان - طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی
 
ساری فان
مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی
درباره ما


به مجله سرگرمی،خبری و آموزشی ساری فان خوش آمدید.امید است از مطالب لذت ببرید و سرگرم شوید.منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

مدیر وبلاگ : ساری فان
موضوعات
آمار بازدید
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


مواد لازم:

برای پودینگ کدوحلوایی:

  • آرد ذرت 1/3 فنجان
  • شکر دانه ریز 1/2 فنجان
  • دارچین 1/2 ق چ
  • جوز 1/8 ق چ
  • میخک 1/8 ق چ
  • نمک کمی
  • شیر سرد 3 فنجان
  • کدو حلوایی پوره شده 3/4 فنجان
  • عصاره وانیل 1 ق غ

پودینگ وانیلی:

  • آرد ذرت 1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1/2 فنجان
  • نمک کمی
  • شیر سرد 3 فنجان
  • عصاره وانیل 2 ق چ

بادام کاراملی:

  • کارامل 1/2 فنجان
  • بادام خورد شده 1/2 فنجان

برای پودینگ کدوحلوایی:


1. آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

2. یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.

3. مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.

4. درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید...غلظت مواد باید مثل فرنی باشه.

برای پودینگ وانیلی:

1. به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه.

برای بادام کاراملی:

1. کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه.

2. شما میتونید خودتون کارامل درست کنید.

3. حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.




نوع مطلب : دسر و بستنی، 
برچسب ها : ترافل، ترایفل، دسر ترافل، دسر کدوحلوایی، دسر با طعم بادام، آشپزی، شیرینی پزی،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.