وبلاگicon
ساری فان - طرز تهیه شکلات چهار گوش بیسکوئیتی
 
ساری فان
مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی
درباره ما


به مجله سرگرمی،خبری و آموزشی ساری فان خوش آمدید.امید است از مطالب لذت ببرید و سرگرم شوید.منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

مدیر وبلاگ : ساری فان
موضوعات
آمار بازدید
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سه شنبه 23 شهریور 1395:نویسنده : ساری فان
www.sari-fun.ir-شکلات


مواد لازم:

 
  •  شکلات خالص : 275 گرم
  •  کره : 175 گرم
  • شربت قوام آمده : 4 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت : 175 گرم
  •  برنجین تفت داده شده : 25 گرم
  •  گردو خرد شده : 50 گرم
  •  گیلاس درشت خرد شده : 100 گرم
  •  شکلات سفید جهت تزیین : 25 گرم

طرز تهیه :

1. شکلات خالص را با کره و شربت در کاسه بزرگی ریخته و روی قابلمه ای پر از آب جوش بگذارید تا ذوب شود . مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند .

2. بیسکویت ها را به اندازه کوچک خرد نمایید و همراه برنجین , گیلاس و گردو و به مخلوط شکلات را اضافه نمایید .

3. داخل یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 18 سانتیمتر را کاغذ روغنی بگذارید و مایه آماده شده کیک را در آن بریزید و با استفاده از قاشق سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . مواد را به مدت 2 ساعت خنک نمایید .

4. جهت تزیین روی آن , شکلات سفید را آب نمایید و آن را روی کیک به هر شکلی که دوست دارید بریزید و بگذارید خودش را بگیرد . هنگام سرو کیک را با دقت از داخل قالب درآورید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و کیک را به 16 قسمت چهارگوش برش دهید .





نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : عصرانه، دسر شکلاتی، شکلات خانگی، طرز تهیه شکلات در خانه، مواد لازم برای تهیه شکلات، شکلات تلخ، طرز تهیه انواع شکلات،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.