وبلاگicon
ساری فان - طرز تهیه مربای گلابی درسته+عکس
 
ساری فان
مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی
درباره ما


به مجله سرگرمی،خبری و آموزشی ساری فان خوش آمدید.امید است از مطالب لذت ببرید و سرگرم شوید.منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

مدیر وبلاگ : ساری فان
موضوعات
آمار بازدید
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 7 شهریور 1395:نویسنده : ساری فان
www.sari-fun.ir-مربای گلابی

مواد لازم:

  • گلابی درسته:  ۸ عدد
  • شكر: حدود یك كیلوگرم
  • جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری
  • آب: حدود نیم لیتر
  • در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1. ابتدا گلابی‌ها را پوست كنده و دقت می‌كنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابی‌ها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور می‌كنیم.

2. بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابی‌ها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم می‌پزیم تا تقریبا نرم شوند. ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابی‌ها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم. پس از پخته شدن گلابی‌ها آنها را از آب بیرون آورده و كنار می‌گذاریم. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و می‌جوشانیم.

3. در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه می‌كنیم. گلابی‌ها را داخل شربت زلال و قوام آمده می‌گذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش می‌كنیم. جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم می‌زنیم. در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته  در یخچال نگهداری می‌كنیم.
 
مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.






نوع مطلب : مربا،ترشیجات و کمپوت ها، 
برچسب ها : مربای گلابی، مربا، دسر، نکات تهیه مربا، طرز تهیه مربای گلابی، مربا با گلابی، طرز تهیه اناع مربا در خانه،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.